No Picture

ЦВЕЌЕ ОД ФОМ ГРОМ ЗА ДАМИТЕ

08.03.2017 admin 0

08.03.2017 година Со подарување на  цвеќе, Форумот на Младите на ГРОМ им го честиташе празникот на жените,  ,,Меѓународниот ден на жената 8- Март“. Младите громовци […]