Интервју на Претседателот СТЕВЧО ЈАКИМОВСКИ: Кога граѓаните одбраа дете за градоначалник, сега ќе си го слушаат како плаче!

09.12.2017 admin 0

  Интервју на Претседателот на партијата за порталот инфомакс во контекст на обвинувањата од страна на Стефан Богоев. Господине Јакимовски, новиот градоначалник Богоев по речиси двомесечно молчење […]

No Picture

ИНТЕРВЈУ Јакимовски: Ќе има предвремени парламентарни избори, а ГРОМ ќе настапи самостојно!

22.08.2013 admin 0

Градоначалникот на општина Карпош и претседател на Иницијативниот одбор на „ГРОМ“ во интервју за „Фактор“ говори за Граѓанската опција за Македонија, за основачкото собрание кои […]