Делегација на ГРОМ на чело со Претседателот Јакимовски положи цвеќе по повод 70 години од Прогонот на Македонците од Егејскиот дел

30.06.2018 admin 0

Со положување цвеќе пред Споменикот на децата бегалци во паркот Жена борец во Скопје и изложба на фотографии во Домот на АРМ, денеска почна одбележувањето […]

Интервју на Претседателот СТЕВЧО ЈАКИМОВСКИ: Кога граѓаните одбраа дете за градоначалник, сега ќе си го слушаат како плаче!

09.12.2017 admin 0

  Интервју на Претседателот на партијата за порталот инфомакс во контекст на обвинувањата од страна на Стефан Богоев. Господине Јакимовски, новиот градоначалник Богоев по речиси двомесечно молчење […]

Прес конференција

15.10.2017 admin 0

Вечерва, во 21.30ч прес конференција во седиштето на ГРОМ ќе одржи кандидатот за градоначалник на Општина Карпош Стевчо Јакимовски.