БИБЛИСКА ЗЕМЈА

22.11.2013 Joana Stanik 0

Проф. Д-р Зоран Т. Поповски Секоја сличност со Република Македонија е „исклучена“. ИЗГУБЕНА Има една библиска земја која не излегува на море, а е некако […]

БУДЕЊЕ НА ПРОЛЕТТА

13.11.2013 admin 0

м-р Соња Стефановиќ За феноменот на граѓанството, ретко се размислува, како да се подразбира дека постои и живее само по себе.А, тоа не е така […]