Одлуката – Јас сум…..!

20.05.2015 admin 0

Кога римските војници најпосле го заробиле Спартак и дружината, не можеле да го препознаат па прашале: „Кој е Спартак“? Бидејќи никој не одговорил на прашањето, […]