No Image

АГЕНДА за изборна единица 3 за 17.04.2014 година

17.04.2014 grom 0

АГЕНДА  на Штеријо Николов, носител  на листата на кандидати за избор на пратеници на коалицијата на ГРОМ во Изборната единица 3 за 17.04.2014 година ВРЕМЕ Место на средби 10.30 часот Прошетка низ градскиот […]