No Picture

ГРОМ – ОХРИД ЗА ЗДРАВА ЖИВОТНА СРЕДИНА

24.04.2014 admin 0

24.04.2014 година Кандидатот за пратеник од Охрид, Сашо Робески денеска одржа прес-конференција на која изложи два проблеми кои претставуваат бариера во процесот на европското интегрирање […]

No Picture

ГРОМ ПРОТИВ НЕВРАБОТЕНОСТА ВО ОХРИД

23.04.2014 admin 0

На само три дена до предизборниот молк, кандидатите за пратеници од Охрид активно работеа во струшкиот регион од петтата изборна единица. Имено тие денеска, предводени […]