No Image

ГРОМ НА ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ ПОД БРОЈОТ 12

19.09.2017 admin 0

19.09.2017 година Граѓанската опција за Македонија ГРОМ го доби редното место број 12 на гласачките ливчиња за претсотојните Локални избори 2017 година. На денешното жребување […]