No Image

ПРЕС -КОНФЕРЕНЦИЈА: ПАРКИНГ ПЛАТФОРМИ ЗА РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ СО ПАРКИРАЊЕ ВО ОПШТИНА КАРПОШ

07.10.2017 admin 0

Денеска, кандидатот за градоначалник  на Општина Карпош Стевчо Јакимовски, на паркингот  пред болницата „8 Септември“, најави изградба на паркинг – платформи  на локациите низ Општината, […]