No Picture

Прочка – Хуманитарна акција

27.02.2017 admin 0

Прости, простено нека ти е – толку едноставни зборови, а посилни се од најмоќното оружје во светот. За големиот христијански празник Прочка Форумот на жени […]

No Picture

Жените во политиката

25.02.2017 admin 0

Форумот на жени на Граѓанската опција за Македонија учествува на вториот дел од обуката за учество на жените во политиката “Жените во политиката – со […]