No Picture

ГРОМ одекна во Пехчево

05.07.2013 Joana Stanik 0

Вчеравечер во Кино-салата во Пехчево, Иницијативниот одбор на Граѓанска опција за Македонија ја промовираше ГРОМ пред пехчевчани. Во преполната сала, прв на своите сограѓани им […]

No Picture

„Грмна“ ГРОМ и во Кичево

21.06.2013 Joana Stanik 0

Со поздрав за иницијативата на првиот човек на Иницијативниот одбор на ГРОМ, Стевчо Јакимовски, изразувајќи му безрезервна поддршка, Кристина Костовска, магистер по правни науки од […]