No Picture

Последен поздрав за Владо Поповски – Секретар на Општина Карпош и Претседавач на Централниот одбор на ГРОМ

20.07.2014 Joana Stanik 0

20.07.2014 година Со посебни почести, денеска на градските гробишта „Бутел“ , најблиските роднини и пријатели на Секретарот на општина Карпош и член на Извршниот одбор […]

No Picture

ГРОМ во коалиција со ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ

09.07.2014 Joana Stanik 0

09.07.2014 година Присутните членови и претседатели на Општинските организации на ГРОМ од цела Македонија, на вечерашната седница на Централниот одбор на Граѓанската опција за Македонија, […]