No Picture

ДО И ПО 24 АПРИЛ 2016

15.07.2015 Joana Stanik 0

15.07.2015 година Од денес, 15 јули 2015 година, до 24 часот на 24 април 2016 година, се знае што ќе се случува. Социјалдемократскиот сојуз на […]

No Picture

Едногодишно постоење на ГРОМ

29.09.2014 Joana Stanik 0

29.09.2014 година Со свечениот Централен одбор на ГРОМ, вечерва, се означи првата година од формирањето на Граѓанската опција за Македонија. Реалитивно младата партија, која за […]