No Picture

Форумот на жени ГРОМ – Карпош со хуманитарна мисија во транзитниот прифатен центар – Табановци

16.11.2015 admin 0

Форумот на жени ГРОМ – Карпош оствари хуманитарна мисија во Транзитниот прифатен центар – Табановци. Табановци, во последните шест месеци е северната дестинација кон која […]