ПРЕС -КОНФЕРЕНЦИЈА: ПАРКИНГ ПЛАТФОРМИ ЗА РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ СО ПАРКИРАЊЕ ВО ОПШТИНА КАРПОШ

Денеска, кандидатот за градоначалник  на Општина Карпош Стевчо Јакимовски, на паркингот  пред болницата „8 Септември“, најави изградба на паркинг – платформи  на локациите низ Општината, каде што граѓаните имаат најголем проблем со паркирање на своите автомобили. Како што истакна Јакимовски, токму тука на паркингот пред болницата ќе биде изградена паркинг –платформа на три ката со која ќе се реши сообраќајниот метеж и проблемот со паркирање на возилата на граѓаните кои живеат во овој дел од локалната самоуправа. повеќе

ФОТОГАЛЕРИЈА: Средба со спортските клубови од Карпош во Форца (06.10.2017 година)

повеќе

ФОТОГАЛЕРИЈА: Средба со граѓани на повеќе локации во Влае (06.10.2017 година)

повеќе

ФОТОГАЛЕРИЈА: Средба со граѓани во населба Козле (05.10.2017 година)

ФОТОГАЛЕРИЈА: Средба со граѓани на повеќе локации во Карпош 2 (05.10.2017 година)

повеќе

ПРЕС -КОНФЕРЕНЦИЈА: МЛАДИТЕ БРАЧНИ ПАРОВИ ОД КАРПОШ ПОЛЕСНО ДО НОВ ДОМ

05.10.2017 година

Од  месноста „Зајчев Рид“, кандидатот за градоначалник на Општина Карпош и претседател на Граѓанската опција за Македонија Стевчо Јакимовски, денеска ја презентираше една од петте стратешки цели за развој на Опшината. Како што истакна Јакимовски, во тој предел и во пределот на касарната „Илинден“, локалната самоуправа ќе додели околу 500 парцели општинско земјиште на млади брачни парови, да изградат дом за себе и своите семејства. повеќе

ФОТОГАЛЕРИЈА: Средба со граѓани во населба Тафталиџе 1 (04.10.2017 година)

повеќе

Страница 3 од 5412345...102030...Последна »