ФОТОГАЛЕРИЈА: Средба со граѓани на повеќе локации во Козле (11.10.2017 година)

повеќе

ФОТОГАЛЕРИЈА: Средба со граѓани на повеќе локации во Нерези (11.10.2017 година)

повеќе

ФОТОГАЛЕРИЈА: Средба со граѓани на повеќе локации во Злокуќани (10.10.2017 година)

повеќе

Прес-конференција: НОВА ДЕТСКА ГРАДИНКА ЗА МАЛИТЕ КАРПОШАНИ ВО ЗЛОКУЌАНИ

10.10.2017 година

Кандидатот за градоначалник на Општина Карпош Стевчо Јакимовски, најави изградба на нова детска градинка во населбата Злокуќани.  Со тоа, како што истакна Јакимовски, после поставувањето на камен-темелникот за изградба на нова детска установа во населеното место Бардовци, и најмладите карпошани од Злокуќани ќе добијат воспитно-образовен детски објект. повеќе

ФОТОГАЛЕРИЈА: Средба со граѓани во населба Козле (09.10.2017 година)

повеќе

ПРЕС -КОНФЕРЕНЦИЈА: НОВИ КАТНИ ГАРАЖИ ВО НАСЕЛБАТА ВЛАЕ 2

09.10.2017 година

Кандидатот за градоначалник на Општина Карпош и претседател на Граѓанската опција за Македонија Стевчо Јакимовски, на денешната прес конференција најави изградба на паркинг платформа во населбата Влае 2, односно на паркингот пред комплексот „Порта Влае“. Како што нагласи Јакимовски, граѓаните кои живеат во овој дел на општината, особено во Порта Влае и околните домови имаат голем проблем со паркирањето на своите возила. повеќе

Страница 2 од 5412345...102030...Последна »