ФОТОГАЛЕРИЈА: Средба со граѓани на повеќе локации во Козле (11.10.2017 година)

Средба со граѓани на ул.Козле 9

Posted by Стевчо Јакимовски on Wednesday, October 11, 2017

Средба со граѓани кај Каскада

Posted by Стевчо Јакимовски on Wednesday, October 11, 2017

Средба со граѓани на ул.Козле10

Posted by Стевчо Јакимовски on Wednesday, October 11, 2017