ИНФО: Прес-конференција на Коалицијата ГРОМ

ГРОМПретседателот на Граѓанска опција за Македонија и лидер на коалицијата ГРОМ, Стевчо Јакимовски, денеска, 28 април 2014 година, во 13.30 часот, во централниот изборен штаб на ГРОМ (ул. Рузвелтова бр.5) ќе одржи конференција за печат по повод резултатите од предвремените парламентарни избори.