ФОТОГАЛЕРИЈА: Средба со спортските клубови од Карпош во Форца (06.10.2017 година)

повеќе

ФОТОГАЛЕРИЈА: Средба со граѓани на повеќе локации во Влае (06.10.2017 година)

повеќе

ФОТОГАЛЕРИЈА: Средба со граѓани во населба Козле (05.10.2017 година)

ФОТОГАЛЕРИЈА: Средба со граѓани на повеќе локации во Карпош 2 (05.10.2017 година)

повеќе

ПРЕС -КОНФЕРЕНЦИЈА: МЛАДИТЕ БРАЧНИ ПАРОВИ ОД КАРПОШ ПОЛЕСНО ДО НОВ ДОМ

05.10.2017 година

Од  месноста „Зајчев Рид“, кандидатот за градоначалник на Општина Карпош и претседател на Граѓанската опција за Македонија Стевчо Јакимовски, денеска ја презентираше една од петте стратешки цели за развој на Опшината. Како што истакна Јакимовски, во тој предел и во пределот на касарната „Илинден“, локалната самоуправа ќе додели околу 500 парцели општинско земјиште на млади брачни парови, да изградат дом за себе и своите семејства. повеќе

ФОТОГАЛЕРИЈА: Средба со граѓани во населба Тафталиџе 1 (04.10.2017 година)

повеќе

ФОТОГАЛЕРИЈА: Средба со граѓани на повеќе локации во УЗ Кузман Јосифовски Питу (03.10.2017 година)

повеќе

Страница 3 од 612345...Последна »