ФОТОГАЛЕРИЈА: Средба со граѓани на повеќе локации во Нерези (11.10.2017 година)

повеќе

ФОТОГАЛЕРИЈА: Средба со граѓани на повеќе локации во Злокуќани (10.10.2017 година)

повеќе

Прес-конференција: НОВА ДЕТСКА ГРАДИНКА ЗА МАЛИТЕ КАРПОШАНИ ВО ЗЛОКУЌАНИ

10.10.2017 година

Кандидатот за градоначалник на Општина Карпош Стевчо Јакимовски, најави изградба на нова детска градинка во населбата Злокуќани.  Со тоа, како што истакна Јакимовски, после поставувањето на камен-темелникот за изградба на нова детска установа во населеното место Бардовци, и најмладите карпошани од Злокуќани ќе добијат воспитно-образовен детски објект. повеќе

ФОТОГАЛЕРИЈА: Средба со граѓани во населба Козле (09.10.2017 година)

повеќе

ПРЕС -КОНФЕРЕНЦИЈА: НОВИ КАТНИ ГАРАЖИ ВО НАСЕЛБАТА ВЛАЕ 2

09.10.2017 година

Кандидатот за градоначалник на Општина Карпош и претседател на Граѓанската опција за Македонија Стевчо Јакимовски, на денешната прес конференција најави изградба на паркинг платформа во населбата Влае 2, односно на паркингот пред комплексот „Порта Влае“. Како што нагласи Јакимовски, граѓаните кои живеат во овој дел на општината, особено во Порта Влае и околните домови имаат голем проблем со паркирањето на своите возила. повеќе

ПРЕС -КОНФЕРЕНЦИЈА: ПАРКИНГ ПЛАТФОРМИ ЗА РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ СО ПАРКИРАЊЕ ВО ОПШТИНА КАРПОШ

Денеска, кандидатот за градоначалник  на Општина Карпош Стевчо Јакимовски, на паркингот  пред болницата „8 Септември“, најави изградба на паркинг – платформи  на локациите низ Општината, каде што граѓаните имаат најголем проблем со паркирање на своите автомобили. Како што истакна Јакимовски, токму тука на паркингот пред болницата ќе биде изградена паркинг –платформа на три ката со која ќе се реши сообраќајниот метеж и проблемот со паркирање на возилата на граѓаните кои живеат во овој дел од локалната самоуправа. повеќе

Страница 2 од 612345...Последна »