No Picture

ГРОМ одекна во Пехчево

05.07.2013 Joana Stanik 0

Вчеравечер во Кино-салата во Пехчево, Иницијативниот одбор на Граѓанска опција за Македонија ја промовираше ГРОМ пред пехчевчани. Во преполната сала, прв на своите сограѓани им […]

No Picture

ГРОМ инкубатор на идеи

26.06.2013 admin 0

Tвојата позитивна енергија, мотивација, способност и квалитет вложи ги за себе и за својата иднина! Кликни ТУКА и прати идеја, предлог, размислување или проект кој […]

No Picture

„Грмна“ ГРОМ и во Кичево

21.06.2013 Joana Stanik 0

Со поздрав за иницијативата на првиот човек на Иницијативниот одбор на ГРОМ, Стевчо Јакимовски, изразувајќи му безрезервна поддршка, Кристина Костовска, магистер по правни науки од […]

No Picture

ГРОМ промовирана во КавадарциOQM në Kavadar

09.06.2013 admin 0

Поранешниот градоначалник на Кавадарци Панчо Минов и неговата граѓанска опција за Кавадарци се приклучуваат кон Граѓанската опција за Македонија – ГРОМ. Минов посочи дека ја […]

No Picture

ГРОМ во КумановоOQM Në Kumanovë

06.06.2013 admin 0

Во Куманово претседателот на Иницијативниот одбор на Граѓанската опција за Македонија – ГРОМ, Стевчо Јакимовски и домаќинот Виктор Цветковски го испија првото заедничко кафе најавувајќи […]