No Picture

Претседателот на ОО на ГРОМ – Охрид, домаќин на градоначалникот на Винковци

11.12.2013 Joana Stanik 0

Претседателот на Општинската организација на ГРОМ од Охрид, Љупчо Настоски, беше домаќин на градоначалникот на хрватската општина Винковци, Младен Карлиќ, и на неговиот заменик, Томислав […]