Колумна на Стевчо Јакимовски: ДОБАР СЛУГА-ЛОШ ГОСПОДАР!

stevco-jakimovski-int221-1Светските искуства говорат дека кога разузнавачките служби сакаат да заврбуваат некое лице за свој соработник, тие го набљудуваат, го шпиунираат и му праќаат нивни луѓе да го „скенираат“ и да му направат комплетен профил на личноста. Утврдуваат кои се неговите позитивни страни, а за нив се најбитни неговите маани, односно, на што најлесно реагира потенцијалниот соработник. повеќе

Говор на претседателот на ГРОМ Стевчо Јакимовски во Куманово – 07.12.2016 година

повеќе

Интервју со Стевчо Јакимовски на тема: Проекти во програмата „Реално“ за Општина Карпош

07.12.2016 година

Интервју со лидерот на ГРОМ, г -дин Стевчо Јакимовски во мобилното студио на ТВ НОВА.

Стевче Јакимовски

Интервју Јакимовски: Заев е најголемиот предавник на македонските национални интереси

stevco-jakimovski-int221-1Треба да се покаже дека сме држава и дека секогаш кога ќе биде загрозена државата и кога ќе бидат надминати некои општи морални, човечки и правни принципи, нема пардон со никого, па кој сака нека биде. Дали бил претседател, премиер, архиепископ, министер, градоначалник, обичен граѓанин кој сака нека биде. Значи, има линија до каде што може да се оди, до каде што се толерира, натаму мислам дека државата не треба да има пардон, вели Јакимовски

повеќе

Минов: Ако станам пратеник ќе го афирмирам високото образование

повеќе

Говор на претседателот на ГРОМ Стевчо Јакимовски во Струмица – 04.12.2016 година

повеќе

Страница 4 од 46« Прва...23456...102030...Последна »