ГРОМ бара од Владата да се обезбедат додатоци на здравствените работници во висина на паушалите на СЈО

06.04.2020 admin 0

Граѓанската опција за Македонија-ГРОМ смета дека уредбата на владата со која се даде приоритет на финансирањето на СЈО, јасно стави на знаење дека некогашните специјални […]