Крсте Петревски

Крсте Петревски

Член на Извршен Одбор

Крсте Петревски е роден на 18 август 1967 година во Гостивар. Живее во Скопје. По образование е дипломиран економист.  Во неговата работна кариера вршел раководни и менаџерски функции во повеќе земји и во Македонија.

 

Facebook профил: Крсте Петревски
Tweeter профил: Krste Petrevski
Е-маил адреса: petrevski.krste@gmail.com

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin