ГРОМ ПОВИКУВА НА СМИРЕНОСТ И РАЗУМ: Не е време за популизам и собирање политички поени

24.03.2020 admin 0

СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА Почитувани граѓани, Граѓанската опција за Македонија – ГРОМ ги повикува сите политички фактори во Република Македонија вклучувајќи ја и владата на смиреност […]

Крсте Петревски

12.03.2020 admin 0

Член на Извршен Одбор Крсте Петревски е роден на 18 август 1967 година во Гостивар. Живее во Скопје. По образование е дипломиран економист.  Во неговата […]

ГРОМ И ОФИЦИЈАЛНО ДЕЛ ОД КОАЛИЦИЈАТА „ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА“: Потпишан коалицискиот договор за претстојните парламентарни избори

11.03.2020 admin 0

Денес и официјално беше потпишан договорот на коалицијата „Обнова на Македонија“ . Претседателот  на Граѓанската опција за Македонија – ГРОМ, Стевчо Јакимовски стави потпис на […]