Отворен нов штаб на ГРОМ во Влае

23.01.2020 admin 0

Oпштинската организација на Граѓанска опција за Македонија на Карпош активно се подготвува за изборите, па во таа насока на 21 јануари отвори штаб во Урбаната […]