Делегација на ГРОМ на чело со Претседателот Јакимовски положи цвеќе по повод 70 години од Прогонот на Македонците од Егејскиот дел

30.06.2018 admin 0

Со положување цвеќе пред Споменикот на децата бегалци во паркот Жена борец во Скопје и изложба на фотографии во Домот на АРМ, денеска почна одбележувањето […]