Форумот на Жени на падините на Попова Шапка по повод 8ми Март

Форумот на жени на ГРОМ се придружи кон иницијативата која ја покренаа граѓаните на Република Македонија под мотото: ”Да го вратиме сјајот на Попова Шапка”. Седумдесет жени на Граѓанската Опција за Македонија, ја продолжија повеќегодишната традиција, со која Меѓународниот ден на жената 8-ми Март го одбележуваат со ”освојување” на планински врвови, посета на национални паркови и природни убавини. Форумот на жени на ГРОМ продолжува да го шири духот на искрени пријателства и е отворен за соработка со сите кои сакаат да се придружат на нашите активности.

 

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin