Интервју на Претседателот СТЕВЧО ЈАКИМОВСКИ: Кога граѓаните одбраа дете за градоначалник, сега ќе си го слушаат како плаче!

09.12.2017 admin 0

  Интервју на Претседателот на партијата за порталот инфомакс во контекст на обвинувањата од страна на Стефан Богоев. Господине Јакимовски, новиот градоначалник Богоев по речиси двомесечно молчење […]