ПОКАНА ЗА ПРЕС -КОНФЕРЕНЦИЈА

Вечерва,во 23.15 часот нова прес -конференција во Кокс на кандидатот за градоначалник на Општина Карпош Стевчо Јакимовски.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin