Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ФОТОГАЛЕРИЈА: МИТИНГ НА ГРОМ НА ПЛАТОТО КАЈ ПЕДАГОШКА (01.10.2017 ГОДИНА)

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin