No Picture

ЈАКИМОВСКИ: БРЗО РАСЧИСТУВАЊЕ НА ДИПЛОМАТСКИОТ СКАНДАЛ И ПОЛИТИКА НА ЕКВИДИСТАНЦА

22.08.2017 admin 0

22.08.2017 година Претседателот на Граѓанската опција за Македонија Стевчо Јакимовски на  прашањето за повлекување на службениците во Српската амбасада во Република Македонија, се изјасни дека […]