No Picture

ПОЕТСКО ЧИТАЊЕ ВО СЕДИШТЕТО НА ГРОМ

12.05.2017 admin 0

12.05.2017 година Велат каде што царува уметноста таму секогаш има позитивна енергија. Таква беше и атмосферата во седиштето на Граѓанската опција за Македонија ГРОМ. „Поетската […]

No Picture

СЕЛЕКТИВНА ПРАВДА Е НЕПРАВДА!

02.05.2017 admin 0

02.05.2017 година Граѓанската опција за Македонија – ГРОМ вечерва одржа седница на Извршниот одбор и ја разгледа политичко безбедносната состојба во Република Македонија. Истата беше […]