СО ЧАША ВИНО И ЧЕСТИТКА ФОМ ГРОМ ГИ ОДБЕЛEЖА СВ. ТРИФУН И СВ. ВАЛЕНТАЈН

Форумот на Млади на Граѓанската опција за Македонија, традиционално, на платото во Т.Ц. „Лептокарија“ го одбележа  Денот на Виното и Денот на љубовта. Младите громовци, на граѓаните им го честитаа денешниот двоен празник, подарувајќи им чаша вино и честитка во вид на срце. ФОМ ГРОМ по повод  православиот празник  „Св. Трифун“  им го честита празникот на лозарите, со желба за бериќетна и успешна година, и на сите кои го празнуваат „Св.Валентајн“ денес, им посакува преку целата година да бидат заљубени.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin