No Image

Прочка – Хуманитарна акција

27.02.2017 admin 0

Прости, простено нека ти е – толку едноставни зборови, а посилни се од најмоќното оружје во светот. За големиот христијански празник Прочка Форумот на жени […]

No Image

Жените во политиката

25.02.2017 admin 0

Форумот на жени на Граѓанската опција за Македонија учествува на вториот дел од обуката за учество на жените во политиката “Жените во политиката – со […]

No Image

Второ Собрание на ГРОМ

17.02.2017 admin 0

Во недела, 19 февруари 2017 година, 11 часот, во Македонската опера и балет ќе се одржи второто Собрание на Граѓанската опција за Македонија – ГРОМ. […]