Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Разговор со г -дин Стевчо Јакимовски на тема „Избори 2016“ на Канал Плус

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin