No Image

УСПЕШНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ЗА ГРОМ

17.12.2016 admin 0

17.12.2016 година Претседавачот на Централниот одбор на Граѓанската опција за Македонија Зоран Поповски, ја отвори дванаесеттата седница и предложи шест точки на дневен ред. Во […]

No Image

Интервју со Стевчо Јакимовски на тема: Проекти во програмата „Реално“ за Општина Карпош

07.12.2016 admin 0

07.12.2016 година Интервју со лидерот на ГРОМ, г -дин Стевчо Јакимовски во мобилното студио на ТВ НОВА. http://tvnova.mk/video/intervju/stevche-jakimovski/ Споделете го линкот на социјалните мрежиFacebookTwitterLinkedin