No Image

ПОМОШ ОД ГРОМ ЗА НАСТРАДАНИТЕ

08.08.2016 admin 0

Големото невреме кое го зафати градот Скопје и неговата околина и кое однесе 22 жртви, голем број на повредени граѓани и нанесе огромна материјална штета […]

No Image

Честит Илинден

01.08.2016 admin 0

Почитувани граѓани на Република Македонија, Денес чествуваме два големи Илиндени: 113 години од Илинденското востание и 72 години од Второто заседание на АСНОМ. Тоа се […]