No Image

ЗА КОГО ОДРАБОТУВА ЗАЕВ?

22.07.2016 admin 0

22.07.2016 година Градоначалникот на Струмица Зоран Заев повторно се крие. Наместо да одговори самиот тој на обвинувањата за неговото работење и неработење како градоначалник, одговара […]

No Image

НАРОДОТ БИРА – НЕ ОРУЖЈЕТО!

16.07.2016 admin 0

16.07.2016 година Времето на воени пучеви помина! Тоа јасно и недвосмислено го покажаа последните случувања во пријателска Турција. Обидот со тенкови и хиликоптери да се […]