No Image

Прес -конференција: МАКЕДОНИЈА ЗАЛОЖНИК НА МЕЃУНАРОДНАТА ЗАЕДНИЦА

30.05.2016 admin 0

30.05.2016 година Денеска, во централното партиско седиште претседателот на Граѓанската опција за Македонија, Стевчо Јакимовски одржа прес конференција по повод актуелните политички случувања на македонската […]