No Image

Прес-конференција: СДСМ „прогледа“ по децениско слепило?!

12.03.2016 admin 0

12.03.2016 година Во централното партиско седиште, генералниот секретар на Граѓанската опција за Македонија Виктор Цветковски, одржа прес конференција по повод последните актуелни случувања поврзани со […]

No Image

Прес – конференција: Додека СДСМ-овските општини хибернираат – Карпош се гради

07.03.2016 admin 0

07.03.2016 година Во главното партиско седиште, денеска претседателот на Граѓанската опција за Македонија Стевчо Јакимовски, одржа прес конференција, на која како што истакна, претстави и […]

No Image

Жените на ГРОМ кон врвот

06.03.2016 admin 0

06.03.2016 година По повод меѓународниот ден на жената 8-ми Март, жените на Граѓанската опција за Македонија го “освоија” Водно и поминаа незаборавни моменти на заедничко […]