No Image

Хуманитарен „STAND UP“ на ФОМ ГРОМ

30.03.2016 admin 0

30.03.2016 година Во „Кинотека на Македонија’“, во библиотеката „Другарче“, Форумот на Млади организираше, уште една во низа, хуманитарна активност. Повеќе од еден час, претседателот на […]

No Image

Прес – конференција: ВАНХОЈТЕ-PERSONA NON GRATA

26.03.2016 admin 0

26.03.2016 година Денеска, во централното партиско седиште, претседателот на Граѓанската опција за Македонија Стевчо Јакимовски, одржа прес конференција. Поводот за истата беше интервјуто на европскиот […]

No Image

Прес-конференција: Кривична пријава за министерот за внатрешни Оливер Спасовски

19.03.2016 admin 0

19.03.2016 година Во партиското седиште на Граѓанската опција за Македонија, денес претседателот на ГРОМ Стевчо Јакимовски, одржа  конференција за печат. Во своето обраќање до медиумите, […]