No Image

Црвениот бумбар

28.02.2016 admin 0

28.02.2016 година „Кога секој инсект би носел мед, бумбарот би собрал најмногу“. А знаете ли зошто..? Ќе ви кажам друг пат. Нашиве бумбари од СДСМ […]

No Image

Кому служат калкулациите на Јанева?

11.02.2016 admin 0

11.02.2016 година Од самиот почеток на политичката криза, ГРОМ укажува дека Специјалното јавно обвинителство е противуставно и спротивно на позитивните закони во Република Македонија, а […]

No Image

ГРОМ расте!

06.02.2016 admin 0

06.02.2016 година Формирана e уште една Општинска Организација на Граѓанската опција на Македонија. ГРОМ – Вевчани е најновата „членка“ во семејството на третата политичка опција […]

No Image

Прес-конференција: Уставниот суд да ја заштити државата од импровизациите на СЈО

04.02.2016 admin 0

04.02.2016 година Досегашната работа на Специјалното јавно обвинителство, беше повод претседателот на Граѓанската опција за Македонија Стевчо Јакимовски, денес да одржи прес конференција. Пред присутните […]