No Image

Громовска солидарност за најмладите

29.12.2015 admin 0

29.12.2015 година Во пресрет на новогодишните празници, активистите на  Општинската Организација ГРОМ – Карпош организираа хуманитарна активност со која поделија новогодишни пакети за децата на […]

No Image

Трибина на ГРОМ Струмица

17.12.2015 admin 0

16.12.2015 година Актуелната политичка криза која е предвидено да се разреши на закажаните предвремени парламентарни избори на 24 април, 2016 година, беше повод општинската организација […]