КАКВА Е ОВАА СИТУАЦИЈА?

22.03.2015 admin 0

САМО ЕДНО ПРАШАЊЕ ЈА МАЧИ ОВАА НАЦИЈА Проф. д-р Зоран Т. Поповски – потпретседател на ГРОМ Се надевам дека Игор Џамбазов – национале, кој патем […]

No Image

СДСМ ОД ОПОЗИЦИЈА СЕ ОБИДЕЛ ДА МАНИПУЛИРА СО ГЛАСОВИТЕ НА КАРПОШ И ЦЕНТАР, А КАМО ЛИ АКО Е НА ВЛАСТ

14.03.2015 admin 0

14.03.2015 година По повод последните објавени снимки од прислушкуваните разговори во аферата „Пуч“ претседателот на граѓанската опција на Македонија ГРОМ г-дин Стевчо Јакимовски, денес, во […]

No Image

Заклучоци од ЦО на ГРОМ

02.03.2015 admin 0

01.03.2015 година Заклучоци на IX. Седница на Централниот одбор на Граѓанската опција за Македонија ГРОМ Споделете го линкот на социјалните мрежиFacebookTwitterLinkedin