No Image

ДЕСЕТ МЕРКИ ЗА ПОДОБРО ОБРАЗОВАНИЕ

28.12.2014 admin 0

28.12.2014 година ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА НА ГРОМ ЗА СОСТОЈБИТЕ ВО ВИСОКОТО ОБРАЗОВАНИЕ – Општ впечаток во јавноста е дека состојбите во високото образование во Република Македонија […]

No Image

М-р Оливер Ромевски, Директор на Управата за Хидрометереолошки работи назначен за Постојан Претставник на Република Македонија во Светската Метереолошка организација

02.12.2014 admin 0

На покана на Светската метеоролошка организација (СМО), по добиена согласност од страна на Министерството за надворешни работи, и добиени акреденцијали, во периодот од 10-14 ноември […]