No Image

ДУХОТ ПОСИЛЕН ОД ХЕНДИКЕПОТ

01.10.2014 admin 0

01.10.2014 година ФОЖ ГРОМ ПО ПОВОД СВЕТСКИОТ ДЕН НА ЛИЦАТА СО ОШТЕТЕН СЛУХ По повод Светскиот ден на лицата со оштетен слух, Форумот на жени […]