No Picture

Едногодишно постоење на ГРОМ

29.09.2014 Joana Stanik 0

29.09.2014 година Со свечениот Централен одбор на ГРОМ, вечерва, се означи првата година од формирањето на Граѓанската опција за Македонија. Реалитивно младата партија, која за […]