No Image

ГРОМ ги одбележа двата Илиндени

02.08.2014 admin 0

02.08.2014 година Со три свои високи делегации, Граѓанската опција за Македонија –ГРОМ, денес, на пригоден и достоинствен начин ги одбележа двата големи историски датуми за […]